A Ramenka számomra jellegtelen, rideg, semmi dekoráció, kényelmetlen, személytelen ülőhelyek, fapados az egész. Sokkal jobban kedvelem azokat az éttermeket, bisztrókat, amelyeknek barátságos vagy családias a hangulata. Az étlapon többféle ramen leves szerepel, kis és nagy adag, vegetáriánus, csirkés, marhás, rákos. Azt előzetesen felmértem, hogy a kis adag nekem bőven elegendő lesz. Összességében a mennyiséggel valóban nem is volt gond, viszont az már kevésbé tetszett, hogy a levesbe valók csak bele voltak ömlesztve a tálba, még csak meg sem volt keverve, így az egyes alkotóelemek tömbökben, egy-egy csomóban kerültek bele. Az ízek nem értek össze, maga a leves alaplé forró volt, de egyes belevalók hidegek. Nem volt egyáltalán karakteres a leves, nem éreztem benne a fűszereket. Sem az ízek, sem a hőmérséklet nem volt egységes. A csirkehús egy nagy darabban rádobva a tetejére, amit így nem is lehet elfogyasztani. Ehhez képest az ára egyáltalán nem volt olcsó, 1690 Ft-ért. A kiszolgálás hasonlóan pokróc volt, mint ahogy a hely kinéz, nincs mosoly, nincs kommunikáció, és nulla információ az ételekről, pedig gondolom, nem mindenki távol-keleti gasztro-specialistaként tér be ide. Az asztalokat a vendégek után nem takarították le, csak összegyűjtötték a használt tányérokat, pálcikákat.