2024. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 15.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A sokak által favorizált Ramenka a Kazinczy utcában működött éveken át, nekem nem igazán jött be, írtam is róla évekkel ezelőtt beszámolót. Talán 2024 elején átköltöztek a Nagymező utcába, egy korábbi másik étterem helyét vették át. Azt nem hiszem, hogy ez a környék forgalmasabb, mint az előző, viszont nagyobb az alapterület, lényegesen több asztal fér el.
A tavaszi étteremhét idején jöttem el ide, a 3 fogásos menü 5900 Ft-ba került, amit egy szűkített étlapról lehetett választani. A személyzet nem volt kedves, a konyha borzasztó lassú volt, a székek kényelmetlenek. Képesek voltak egy olyan helyre leültetni a bejárat közelébe, ami zajos és huzatos volt, az áruszállítók ki-be jártak, közben az ajtó percekig nyitva maradt, ráadásul a pult mögött, de az asztalomhoz közel valami felújítási munkák zajlottak, a munkások hangoskodtak, fúrtak-faragtak.
Az ételek nem érték meg az árukat. Előételnek csak gyoza volt (3 féle), 4 db, mirelit termék. Kívül a tészta kemény, belül a töltelék tűzforró volt. A Ramenka leves egyfajta pho, az nem volt rossz, de semmi extra, és másutt ez a kis adag, nem egy főfogás, mint itt.
A pohárdesszert alján valami száraz gyümölcs volt, rajta chia puding, a tetején késztermék - konzerv - mangópüré. A 3-ból 2 fogás csalódás volt számomra. Az eddigi több éves étteremhét tapasztalatok alapján ez volt az egyik leggyengébb teljesítmény. Sajnálom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (27)
Még több kép (17 db)
Ramenka további értékelései
2023.12.02barátokkal
Sajnálatos hogy az a étlapon nincs semmi tájékoztatás az allergén összetevőkről!!! Még tetézi a próblémát ,hogy az asztaltársaságomban mindenki szörnyű hasmenést kapott! Lehetséges az alapanyagok rossz (lejárt) minősége okozta . Így én senki másnak nem ajánlom ezt levesezőt!!!!!!!!
2021.06.13
Rengeteget hallottam már a helyről, sokan dicsérték. Szóval akkor térjünk be, együnk, és lássuk mit is kínál a Ramenka levesező. Miután megérkeztünk, hamar felvették a rendelésünket, majd egy ablak előtti asztal elé ültünk, ahonnan ráláttunk a Kazinczy utca forgatagára. Szemrevételeztem az...
2017.01.15a párjával
Egy téli délután tértünk be a Ramenkába. Mind a hely, mind az ételek színvonala rengeteget romlott legutóbbi ottlétünk óta. A falakon, az ablakokon folyik a nedvesség, a vendégtérben üzemelő páraelszívó nem birkózik meg vele. A falak penészesek, az asztalon nincs szalvéta, a padló mocskos, sáros....
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló