Ez nagyobb alapterületű, helyben is lehet enni, de inkább nyáron, amikor kint a teraszon is lehet enni, vagy legalábbis jobb a szellőzés, mert eléggé olajszag/ételszag volt, amit annyira nem kedvelünk, hamar beleivódik a ruhába, frizurába. Szóval a szagelszívás technológiája jelenleg ne megoldott. Ahogy a hely neve is mutatja, rántott, bundázott húsokat, karajt, tarját, csirkecombot, csirkemell csíkokat, valamint grillezett csirkemellet, trappista sajtot, gombát tartanak, bár ez utóbbi ottjártunkkor nem volt. Készítenek rántott húsos - csirke vagy sertés - szendvicseket is (2750 Ft). A 2000 Ft feletti ár csak a húst tartalmazza, a köret (850-1400 Ft/adag), szósz (350 Ft), saláta (2300 Ft), ital pluszban fizetendő, szóval olcsónak éppen nem mondanám a helyet. Alkoholos italokat, így sört sem tartanak. Desszertek terén palacsinta van, 450-650 Ft darabja, tölteléktől függően. A kiszolgálás nagyon barátságos, közvetlen volt. A húsokat frissen sütik, rendelést követően. Az adag csirkemell falatok 5 kis darabot tartalmazott (2000 Ft), hozzá nagyon kis adag mézes mustár (350 Ft) járt, ami nem volt elég még ehhez a kis adaghoz sem. Egyszerű tálalás, műanyag tálca, zsírpapír alátét, tányér nincs, viszont rendes fém evőeszközök vannak, nem eldobható, ez pozitívum.