Red & Black Budapest

18 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred - Napi ár félpanziós ellátással
Hotel Golden Lake Resort Balatonfüred
45.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Red & Black Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2024. szeptember 11.egyedül járt itt
A nyitás után nem sokkal véletlenül tévedtem be ebbe a hangulatos, luxus életérzést felvillantó belvárosi bárba. Nagyon kedvesen fogadtak, ez elsőre szimpatikussá tette a helyet, pedig csak a kíváncsiság vitt be. Finom volt az újhullámos Lucky Cap kávé, 680 Ft az eszpresszó, lányomnak vittem haza egy zabkekszet (450 Ft), szerette.
Red & Black Budapest - Külső képRed & Black Budapest - Étel/italRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - MosdóRed & Black Budapest - MosdóRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - Étel/italRed & Black Budapest - Étel/italRed & Black Budapest - Étel/italRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - BelsőRed & Black Budapest - Külső képRed & Black Budapest - Külső képRed & Black Budapest - Étel/ital
Még több kép (15 db) >>