A bónusz brigádon vettem a kupont, mert amúgy is terveztünk egy budapesti kirándulást. A főútról könnyen megtalálható a hely. Kint és bent is le lehet ülni. Mivel a kinti rész nem tetszett (utca, járda), forgalmasnak tűnt, és a sok járókelő miatt nem igáz higiénikus, inkább bent ültünk le.
A kuponunk tartalmazott két óriás palacsintát és két limonádét. A limonádé szerencsére a hagyományos limonádé volt, alján pár szem gyümölccsel. A palacsintákat magunk választhattuk ki. Zserbósat és nutellásat kértünk. Mindkettő nagyon finom volt, és gusztán volt tálalva. Először tartottam tőle, hogy ilyen nagy palacsintát hogy fogunk megenni, de szinte papírvékony, nem olajos, és így könnyedén elfogyasztható. Amikor ott jártunk más vendég nem volt, így a kiszolgálás is gyors volt, és a pincér lány nagyon kedves volt. Összességében tetszett a hely, ha budapestiek lennénk, akkor gyakori vendégek lennénk ott.
Bónuszbrigádos kuponnal jártam itt, annyira kedvező volt az ár, hogy érdemesnek tartottam kipróbálni, bár nem vagyok palacsinta-fanatikus. Egy újonnan nyílt palacsintázóról van szó a Móricz Zsigmond körtér közelében, az Addicted 2 Caffeine kávézó mellett.
Fiatalos, egyszerű hely, kissé zegzugos-lépcsőzetes belső térrel, de minden vendég inkább a kinti asztalokat preferálta, amelyek amúgy kényelmetlenek, ráadásul ezeket a kezeletlen lécekből készült összecsukható asztalokat és székeket nem lehet jól tisztán tartani. A pohárral pedig nagyon vigyázni kell, nehogy megbillenjen a 2 léc között, mert akkor minden kiborul. A helyen többségében édes, valamint néhány sós (3 féle) palacsintát kínálnak, standard és óriás méretben. A 2 fős személyzet nem tudja jól megszervezni a munkát, feltorlódnak a rendelések, pedig egy palacsinta pár perc alatt elkészül, és az óriás méret miatt általában egy vendég csak egy darabot kér belőle. Amúgy igyekeznek, próbálkoznak, és elnézést is kértek a vendégektől a késlekedés miatt. Az extra édes óriáspalacsinták 820 Ft-ba, a sósak 890 Ft-ba kerülnek, de a kuponnal egy 3 dl-es limonádéval együtt csupán 690 Ft volt. A limonádé normál áron is olcsó, nem nagyon emlékszem, hogy Budapesten bárhol lehetne 200 Ft-ért limonádét inni, nos, itt 195 Ft. A jól hangzó leírások közül a somlói galuskásat választottam, amely leírva jobban hangzott, ütősebbnek tűnt, mint amilyen a valóságban lett. Belül vaníliapuding mazsolával, kívül megszórva darált dióval, csokiöntettel és néhány szem mazsolával. Az alapanyagok átlagosak, nem prémium kategória. A palacsinta kiadós, gyorsan eltelik vele az ember.