A Váci úton a Nyugati téri Pesti Pipi egység helyén 2024 decemberében egy új hely nyitott meg, mivel a Pipiék beköltöztek a Westend Plázába. A Relax Burger a klasszikus street food vonalon mozog, hamburgereket és wrap tekercseket kínálnak közepes árfekvésben, meglepetésektől, specialitásoktól mentesen.
A belteret még az előző üzemeltető idején alakították ki, ezen nem sokat módosítottak, az asztalok, a kiszolgáló pult és mögötte a konyha változatlanul maradt. 15 és 18 óra között ún. happy hours akciós időszak van, amikor a burger vagy a wrap mellé ajándékba jár a hasábburgonya és egy dobozos szénsavas üdítő. A február havi burgerük a Viszkis nevét viseli (3490 Ft). Az étlapon 19 féle burger található, a "ház burgere" a Relax burger 4390 Ft, valamint 112 féle wrap, itt is a signature tekercs a Relax wrap 3190 Ft-ért. Az én választásom a mézes dijoni wrap lett, 3190 Ft-ért. A plusz feltétek ára +400 Ft. Mennyiségre elegendőnek tűnt, a húsból lehetett volna benne több, igazából semmi extra. A kiszolgálás semleges, funkcionális. Üveges sörben kínálnak 9 féle cseh Primator sört (1290-1490 Ft), a limonádé 1490 Ft. A mosdó állapota és tisztasága javítható. Tipikus 3 pontos hely, de azért ajánlottra tettem.