Sokszor jártunk itt, nagyon jó hely ide el kell menni, udvarias személyzet, friss ételek nem kell sokat várni, kisgyermekkel is tökéletes, széles választék
Kitűnő, többgenerációs családi étterem Buda egyik legszebb zöldövezeti részében, a külső II. kerületben, Máriaremetén, a Kisboldogasszony-templom közelében. A kert mögött ingyenes parkolóhelyet alakítottak ki, ahol egy álmos macska szunyókált a sövény tövében. Az étteremnek van kerthelyisége, üveges terasza és L alakú beltere, valamint különterme.
Tradicionális helyszínt kedvelők számára akár esküvő, akár családi születésnap, névnap, évforduló megünneplésére nagyon alkalmas helyszín. A normál étlap mellett Chef ajánlattal is jelentkeznek, amelyeken klasszikus magyaros fogások, vidéki specialitások szerepelnek, némi nemzetközi kitekintéssel színesítve. Többféle gyerekmenüs fogás a legkisebbek részére, valamint kis játszósarok a benti részben. Törekednek hazai alapanyagok, idényzöldségek használatára. Főételek árai jellemzően 4500-5500 Ft között. Mainstream italkínálat, mindegy, úgyis én voltam a sofőr. A kókusztejes csirkeragu leves gyufazöldséggel a thai konyhát idézte meg ügyesen (2490 Ft), jó kezdésnek bizonyult. Főétel helyett beértem egy kiadós desszerttel, a monarchiát jelenbe hozó Nagymama császármorzsája házi baracklekvárral szép kiadós adag volt (2390 Ft), ezzel bőségesen jól is laktam. A főételek kifejezetten nagy adagok voltak, nagyjából mindenki csomagoltatott. A házi szörpök közül egy klasszikus málnát választottam (950 Ft/ 5 dl). Kötelező szervizdíj nincs. A beltér barátságos, meleg színvilágú, kicsit vidékies, kicsit vintage hangulatot hoz. A személyzet szimpatikus, kedves, igyekvő. Az ételekre egy kicsit sokat kellett várni, nyilván ez függ a vendégek számától is. Összességében számomra ez egy 5 pontos élményt jelentett.
Az egész család volt együtt és nagyon jó ellátás, isteni volt az ételek,a kiszolgálás gyors volt,kisgyermekes családnak megfelelő csak ajánlani tudom biztos visszatérünk
Sápadt száraz kenyérkockák, felszínes olcsó majonéz löttyintés. A rák mindezek tetején szárazon pislog, az menti nulláról a tálat egyre. Saslik: hidegen tálalt. Végszámlából nemtetszés miatt 10% kedvezmény. . a fennmaradó 18. 000 így is túlhúzott. Nem ajánlom.
Délután 1/2 5-re foglaltunk asztalt hat felnőtt és négy kisgyerek részére. Barátságos hely fogadott minket, etetőszékekkel, játszósarokkal. A felszolgáló hölgy kedves volt és udvarias mindenben készségesen segítségünkre volt. Az ételek gyorsan megérkeztek,nagyon ízletesek és változatosak voltak a gyerekek külön külön gyerek menüt kaptak.
Hangulatos, kellemes hely Buda talán legszebb részén, a Máriaremetei templomkerttel szemben. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. belső része is kellemes télen, de nyáron különösen hívogató a terasz. Az ételek finomak, megfelelő mennyiségüek, a kiszolgálás is korrekt volt.
Családdal voltunk vasárnapi ebéden ebben az étteremben ami dugig volt vendégekkel, lévén Anyák napja. Az étlapon szereplő ételek neve francia szavakat tartalmazván, a nyelvet nem beszélők számára csak kikövetkeztethető. Ezek szerint alakult a rendelésünk. Az ételek nagyon ízletesek voltak.
Az étterem szépen felújított belső résszel rendelkezik, ami kissé szűkös. A nagy kertben elhelyezett asztalok nyári időszakban nagyon kellemes körülmények között elköltött ebédhez biztosíthatnak helyszínt. A kisgyerekes családoknak jó hír, hogy az udvaron van egy kis játszó rész a gyerekeknek és az étteremben bent is van egy játszósarok. Fontos momentum lehet még, hogy nem egy alacsony árfekvésű az étlap.
Fenn valahol a hegyen hol volt, hol nem volt. . . szóval van ez a kis vendéglő, egy kis gyöngyszem. Ízléses, mesebeli (főleg a nyári képeket elnézegetve), családias. Az ételek nagyon finomak, szép tálalás, különleges megoldások. A berendezés, a stílus kellemes, hívogató. Odafigyelnek a vendégre, jó az üzletvezetés, minden olyan kis kedves.
És a kert. . . . alig várom, hogy nyáron láthassam teljes pompájában! És van gyilkosság a vacsorán. :)