A Karinthy Színház mellett a Bartók Béla út egyik sarkán. Villamossal is igen kényelmesen megközelíthető. Menü már fogyóban volt, ezért összevonták, az egyikből a leves maradt meg, a másikból a második fogás. De jó volt ez így. Az adag menüméret. Nem is kevés, nem is sok. Éppen elég.
A májgombóc nem volt eléggé májgombóc-ízű, de a leves így is gazdagon tele volt zöldséggel és finom is volt. A rántott szeletekhez fűszeres rizst adtak, érdekes volt, valami kis szokásostól eltérő. Jól is laktam. Hozzá külön még egy pohár csapolt kézműves sör, és így sem volt 1500 forintnál drágább, csak éppen hogy. A kiszolgálás barátságos, ezért a pénzért leülsz, asztalhoz hozzák, kiszolgálnak, rendes evőeszközzel, szóval ez még plusz is. Mondjuk kutyákra nem voltam annyira felkészülve, az nem volt jelezve, hogy ez valami kutyatár is egyben. Sok piszkos edény volt több asztalon is, amikor bementem, de ezek később apránként eltűntek.
Kellemes meglepetés volt, hogy a farsangi bulinkat ebben az étteremben töltöttük. A zenét Kárpáti Feri és zenekara szolgáltatta. Eddig ezt a helyet nem ismertük, de nagyon családias. Lehet, hogy hozzájárul a jó érzéshez az, hogy nem túl nagy. A személyzet nagyon udvarias, az ételek finomak. A falakon a közeli Karinthy Színház művészeinek aláírt fotói.
Nekem, és a családomnak ez a hely GARANCIA, sokrétű kínálatával, kellemes, házias ízeivel. A kiszolgálás gyors, és udvarias, a felmerülő külön kívánságainkat, igényeinket is nemcsak készségesen, de a kívánalmunknak megfelelően teljesítették. Remek esténk volt, szívesen térünk vissza bármikor, mert itt tudjuk azt kapjuk, amit szeretnénk.
Egy hétköznapi este jöttünk ide vacsorázni, miután a szomszédos Karinthy Színházban volt programunk. A hely nevében bisztró, de inkább egy kisvárosi étteremre hasonlít. A berendezés egyszerű, de a célnak megfelel, az ételválaszték étteremnél is elfogadható.
A 40 perces várakozási idő az ételre kicsit soknak tűnt, figyelemmel arra is, hogy alig voltak az étteremben, azidőtájt csak mi adtunk le ételrendelést. A kiszolgálás kifejezetten kedves, figyelmes volt, az ételek is ízlettek mindenkinek a 4 fős társaságból. A csapolt Dreher íze kicsit furcsa volt, de végül is jól éreztük magunkat, és budai szinten jutányos árat fizettünk. A hely jellegéből adódóan kulináris babérokra nem tör, de ha a közelben jár az ember, érdemes betérni.