Remma's Brunch & Dinner Budapest

19 fotó

2 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Május 1.
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd

Remma's Brunch & Dinner Budapest vélemények

Kiváló 2025. március 21., csoporttal járt itt
Reggelizni mentem néhány fős (egyébként külföldi) barátaimmal és egy olyan helyre szerettem volna őket invitálni ahol fesztelenül találjuk meg mind az italok (legyen az akár alkoholmentes koktélok), mind az ételek terén az egyébként abszolút európai színvonalat. Nagyon kedves kiszolgálást és finom ételeket kaptunk.
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 71 helyen első értékelő4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1502 feltöltött kép
Kiváló 2025. február 25.a párjával járt itt
2024. év végén nyitott a Remma's Brunch & Dinner az 5. kerületi Balassi Bálint utcában, közel a Jászai Mari térhez, majdnem szemben az Olimpia Parkkal. Eddig 2x voltunk, de valószínűleg a vendégeik leszünk még sokszor. Az étterem 16. 00-ig van nyitva, így főleg reggelizni, ebédelni lehet egyelőre.
Remma's Brunch & Dinner Budapest - BelsőRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Külső képRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - BelsőRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - BelsőRemma's Brunch & Dinner Budapest - BelsőRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - Étel/italRemma's Brunch & Dinner Budapest - BelsőRemma's Brunch & Dinner Budapest - Belső
Még több kép (16 db) >>