Jó kis trendi hely

Rendelő Resto & Bar BudapestRendelő Resto & Bar Budapest a térképen

2014. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Blaha Lujza tér vonzáskörzetében működő Rendelőnek jó híre van, legalábbis világhálós gasztro-nyomozásaim során többször is beleütköztem. A Főzdefesztivál alkalmával sikerült ide is ellátogatni, miután a rendezvény helyszínéhez közelebb eső Ramenkában nem kaptunk helyet.
Kiültünk a kellemes teraszra és rendeltünk jó pár ételt, melyek mutattak némi ingadozást minőségben, de mind ütöttek egy alapvető mércét és élvezetesek voltak.
A legjobb fogás a két tipikus „street”-étel, a végül megkapott fish and chips és hamburger volt, amit tisztesen elkészítettek, és karikára vágott főtt majd sült krumplival szolgáltak fel, akárcsak a friss, kukoricapehely-bundában sült ízletes halat. Hétköznapokon igen kedvező áru menüt is kínálnak, erről sajnos mi, szombat lévén, lemaradtunk.
Összességében jót ettünk a Rendelőben, baráti áron, s jól is éreztük magunkat.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Rendelő Resto & Bar Budapest - BelsőRendelő Resto & Bar Budapest - Étel/italRendelő Resto & Bar Budapest - Étel/italRendelő Resto & Bar Budapest - Étel/italRendelő Resto & Bar Budapest - Külső kép

Rendelő Resto & Bar további értékelései

2015.03.24kollégákkal
Munkaidőben csak egy gyors ebédre volt időnk, ezért kerestünk valami szimpatikus helyet a Blahán. Vagy 10 évvel ezelőtt már ebédeltem itt egyszer, de akkor még egy szokványos kisvendéglő állt itt, majd később egy kávézó működött. Mint megtudtuk, kb. másfél éve nyílt meg a Rendelő, a nevéhez illő...
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz - Napi árak félpanzióval
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz
87.400 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Pezsgő aranyparti szilveszter