Zuglóban mentem az Örs vezér tere felé, és megpillantottam ezt a helyet. Éppen ehetnék-idő volt. Valami lakótelepi üzletsor egyik vége lehet. Én csak annyit láttam, hogy Önkiszolgáló étterem. Ok, jó lesz. Valami elhanyagolt, rendezetlen terület van előtte, mindenki ott parkol, ahol éppen tud. Kissé sáros, kikopott fű is van.
Bent nem annyira önkiszolgáló ez, napközis tálcával járhatsz, tologathatod a polcon, és kérhetsz, ami van. A menü vonzó és olcsó is. A és B variációban létezik. Mégsem azt kértem, hanem rántott disznóhúst, petrezselymes burgonyával. Ez így 1500 forint, meg hozzá a hűtőből üdítő még vagy 300 valamennyi. Nem drága. Csak nem jó. Elkeserítően semmilyen ízű kaja volt ez, a petrezselyem volt a legdominánsabb benne, a többi mind jellegtelen. Próbáltam sózni még, hátha. De az is lehet, hogy csak rosszat választottam. Az üzletben senkin nem volt maszk, kesztyű, kézfertőtlenítőt sem láttam sehol. Mindenki oroszrulettet játszott, úgy látszik.