Előzetes asztalfoglalás szükséges, legalábbis hétvégén biztosan. Kedvenc magyar ételeink a rövid étlapon: hortobágyi palacsinta, lángos, gulyás, paprikás csirke, kacsacomb, vadas, töltött káposzta, somlói galuska, almás pite, meglehetős árazással. A lángos 2750 Ft (! ), előételek 3000 Ft felett, főételek 5000 Ft felett, plusz kötelező szervizdíj 13%. A beltér úgy hozza a magyaros tradicionális, népies dekorációs elemeket - hagymafüzér, fonott kosár, kredenc, mázas kerámia tányérok - , hogy eközben mégis modern, ízig-vérig XXI. századi vendéglő marad, nem régies, nem retró egyáltalán. Nagyon ötletesek a piros zománcos lábosból átalakított lámpabúrák a plafonon. A bejárattal szemben lévő indusztriális modern bárpult viszont stílus-idegen. Az asztalok elég sűrűn vannak beállítva, az intimitás nem biztosított, és elég nagy az alapzaj is a sok beszélgető asztaltársaság miatt. Többségében külföldi vendégek voltak, az árak alapján ez nem is csoda. Az általunk választott tatár beefsteak (5650 Ft) és a gulyásleves (3800 Ft) sem volt kiemelkedő a maga nemében, mindegyik ételből ettünk már sokkal jobbat, finomabbat másutt, valahogy a fűszerezés egyiknél sem volt eltalálva. Szóval számomra az ételek csalódást keltettek, sokkal jobbra számítottunk. Az italok is túlárazottak, a kis üveges Zero Cola 1150 Ft (! ) volt, az almás grog 2550 Ft, a Hugo 2650 Ft. Igaz, kaptunk egy palack vizet is grátisz. A kiszolgálás viszont dicséretes, hibátlan, mosolygós, közvetlen, figyelmes. Volt egy kis köszöntő falat, állott-szikkadt pogácsatészta alapon egy kis házi krém, valamint búcsúitalként 1-1 kupica Bolyhos ágyas szőlőpálinka. Egy fő 20 ezer Ft-ból nem tud itt megebédelni, ha italt is fogyaszt, ez azért elgondolkodtató.