Modern rétesező Békásmegyeren a piaccal szemben, a virágbolt mellett, amely egy egyre bővülő, országos franchise lánc egyik tagja. A pultos egy diáknak tűnő, tapasztalatlan fiatal srác volt, kicsit esetlen, de udvarias, nulla termékismerettel. A rétesek egységára 549 Ft, ami 9 Ft-os hiányában értelmezhetetlen, szóval 550 Ft.
Ízek terén káposztás, mákos, meggyes, meggyes-mákos, almás, túrós, barackos, illetve dupla kombinációk túrós-ribizlis, túrós-csokis, összesen kb. tucatnyi különböző töltelékkel. Egy túrós-barackosat kértem, ami nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, sem ízre, sem állagra, a töltelék unalmas, csirizes hatású, a rétestészta gyenge minőségű. A kiírással ellentétben egyáltalán nem volt ropogós. A cukormentes rétes 640 Ft, amint a táblán olvasható, de olyan éppen nem volt egy sem. A rétesek mérete átlagosnál kisebb. Helyben az ablak melletti könyöklő pultnál lehet enni, de inkább elviteles hely. Rétesen kívül üdítőt, teát és kávét tartanak még. A kiírás szerint ez kézműves rétes, és ők ismerik a Nagyi titkát. Hát, nem tudom. . . . nekem nem jött be.