Piaci rétes

Rétesüzlet BudapestRétesüzlet Budapest a térképen

Átlagos 2024. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2025. január 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Fehérvári úti piacon található rétes-lelőhely. A piacon belül, ha az Allee felőli bejáraton megyünk be az Október 23. útnál. A Rétesüzlet az utcaszinten lesz, egyből a bejárat után balkézről, a lépcsőfeljáró előtt. A rétesek egységára 690 Ft. Kb. 8-10 féle rétes kapható, a klasszikus mákos, meggyes, almás, túrós, kaprostúrós, szilvás mellett pár érdekesebb említhető, pl. almás-karamellás, almás-diós. Engem nem győzött meg, mivel a tészta kívül nem volt ropogós, és egy kicsit fonnyadt hatású volt a rétes, nem tudom jobban leírni. Méretre átlagos.
De voltak olyanok is, melyek csak a kiírásban szerepeltek, de valójában nem volt elérhető.
Rétesen kívül van még pár sütemény is, pl. Rákóczi túrós (690 Ft), házi krémes, illetve sajtos roló (590 Ft), illetve kimért sós aprósütemény, pogácsa, szilvás papucs. A szilvás papucs tésztája sem volt telitalálat, lisztes hatású volt.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Rétesüzlet Budapest - Étel/italRétesüzlet Budapest - BelsőRétesüzlet Budapest - Étel/italRétesüzlet Budapest - Étel/italRétesüzlet Budapest - Étel/italRétesüzlet Budapest - Étel/ital
Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese - Évindító Szállásvadászat Balatonkenesén
Kenese Bay Garden Resort & Conference Balatonkenese
41.791 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló - Előfoglalási kedvezményes ár félpanziós ellátással
Hotel Atlantis Hajdúszoboszló