2018. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. február 1.Ajánlom a helyet másoknak is!
Persze, ha úgy jössz be, hogy hááá, étterem, hozom a nagy igényt a hónom alatt, akkor nem. De ha úgy, ami ki is van írva, hogy ez egy retro kifőzés, akkor teljesen korrekt. Nem túl vidám belépni ide, van valami árny, a retrón túl, de aztán megbékélsz vele. A választék nem túl széles, de nem baj. Ami van, az ehető és elfogadható áron kínálják. Külön nagyon pozitív az evőeszközök elhelyezése, mert ez egyre ritkább, hogy így van, de a NYELÜKKEL állnak ki a tartóból, és rá van írva a tartóra, hogy melyikben mi van. Ez ennyire egyszerű. Szomorú, hogy nem általános. És szép gesztus egy kifőzésben, hogy a távozó vendég után - tanúja voltam - kijön a hölgy és fertőtlenítővel egy pillanat alatt letörli az asztalt, széket. Brávó, ez taps!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (13)
Még több kép (3 db)
Retró Faló Kifőzde további értékelései
2021.08.29a párjával
Úgy gondolom hogy két ember csinálja és azért szeretem mert olyan ételek vannak amiket szeretek.Igazi hazai ételek.
2021.07.06egyedül
Úgy látszik, ilyen kis visszatérős napjaim vannak. Ma, csak úgy bambultam a 47-es villamoson, és vagy 10 helyen eszembe jutott, hogy le kéne szállni enni valamit. Már a végállomáson is, a budafoki Városház téren, de ott csak egy cukrászdát láttam, meg egy nem túl vonzó gyroszost, Azután ahogy...
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hunguest Hotel Helios Hévíz