2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 28.Ajánlom a helyet másoknak is!
A kínálat rendkívül változatos, egy napon belül is rengeteg féle ételből választhatunk. A menük ára nagyon barátságos, kellő mennyiségű étellel. Itt még sosem ettem rosszat, mindig jó minőségű ételeket főznek/sütnek a retrósok, akik mindemellett rendkívül kedvesek, jó fejek, barátságosak. A hely nem kicsi, nyáron még a terasz is rendelkezésre áll, így bőven el lehet férni, de ebédidőben azért már nehezebb helyet találni, sőt a sor is nagy, ami szintén azt bizonyítja, hogy mennyire jó maga a hely. A rádióból kellemes retro zene szól, szóval minden passzol. Ide mindenképpen érdemes benézni, és tuti törzshely válik belőle, mi így jártunk. :)
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Retro Kifőzde - Tétényi út további értékelései
2019.01.17egyedül
Családias hangulat, finom ételek, jó adagok. Sajnos mindennap nem tudok eljönni ebbe a barátságos kifőzdébe, mivel a nyugdíjam nem teszi lehetővé, de igyekszem minél többször ellátogatni! Ünnep, ha mehetek! Nyáron a hideg gyümölcsleves a kedvencem, melyet igen változatos ízekben kínálnak,...