2016. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. január 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Richard’s Pubban voltam már párszor még a kilencvenes években, akkortájt nyithatott. Elvből meglátogattam minden pubot, ezek voltak abban az időben a leghangulatosabb helyek, s az igazság az, hogy most is nagyon tudom értékelni ezt az atmoszférát.
Tavaly februárban egy hirtelen ötlettől vezérelve mentem le a Richard’s Pubba, mely egy elég tágas hely, rokonszenves rendezéssel, és szomorkás, egykedvű kiszolgálással.
Végső soron érhető, jómagam voltam az egyetlen vendég, azt is írtam fel egy mondatban a füzetembe, hogy „hely a tönk szélén”. Van konyhájuk is, de akkor túl voltam az ebéden, ittam egy pohár rosét, ami nem került sokba, majd továbbálltam.
Tény, hogy még működnek, aminek örülök, minden tisztességes helynek szurkolok alapjáraton, ők még próbálkoznak, jelenleg épp olcsó menüztetéssel, 890 ftért adnak a frissített honlap szerint két fogást, amit külön is lehet rendelni, 280 a leves, 650 a főétel. Tény hogy olcsó, az ajánlatok sem rosszak, holnap, szerdán erdélyi húsgombócleves lesz és pulykamell hentes módra.
A sörválaszték kommersz, akad egy-két jó pálinkájuk, 900 ft körül van a 4 cl. (Szicsek és Mattheus).
Whiskeyben, ami egy pubnak fontos profilja kellene, hogy legyen nem kínálnak semmi izgalmasat, csak a szokásos kommersz tételeket.
Elvben nem zárnám ki, hogy még benézzek, akár egy olcsó ebédre ide.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár
131.404 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval