A névadó Richie/ Ricsi Kárpátaljáról érkezett magyar fiú, aki már pár éve Magyarországon él, és egy álmát valósította meg a saját hely megnyitásában itt a Király utcában, a Nagykörút közelében, éppen a troli megállójában, családja és barátai segítenek neki. Aprócska büfé, inkább elviteles hely, de helyben a pultnál is lehet enni, kávézni.
Szendvicseket és mini falatkákat árusít, leginkább a magyaros vonalon. A legtartalmasabb az ikonikus rántott húsos szendvics (1000 Ft), amit Hungarikumnak is nevezhetünk, a kis falatkák között kolbászos, magyaros körözöttes és lilahagymás zsíros volt, 350 Ft-os darabáron. A kirakati pultban láttam még sonkás bagett szendvicseket is. Italok terén nemcsak kávét, de koktélokat is lehet kapni, ez utóbbiakat nagyon baráti áron 1200-1800 Ft között. Ahogy Ricsi elmesélte, jól alakult a nyitás, ő viszi az üzletet, így személyes kapcsolatokat tud kialakítani a vendégekkel, ami nagyon fontos a számára. Egy igazán jókedélyű, vidám, kedves srác, innen is sok sikert kívánok neki.