Átlagos 2016. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. november 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Rigó Jancsi cukrászdába a Gault Millau kalauz 2017-es kiadásának bemutatója előtt mentem be. Ugyan ezek az események általában jóféle falatkákkal vagy akár komoly ételfelhozatallal működnek, de nem akartam kivárni az a másfél órát, míg evésre kerül a sor, inkább kértem egy szendvicset, szalámisat. Jónak mondható, ízletes szendvics volt, éhes embernek különösen. A sütemények fősodratúak, a cégtábla és a beltér retro, szerethető. A kiszolgálás nem különösebben moslygós, akkor sem, amikor lett volna rá alkalom. (Midőn egy gyermekes anyuka tolta volna ki a kocsiját nehezen boldogult az ajtó kinyitásával, a pultosok siettek volna a segítségére, de ott voltam a közelben s magam ugrottam fel - mi sem természetesebb. Köszönömöt nem vártam a pultosoktól, de egy mosolyt elfogadtam volna.) Kértem egy Ischlert is, az átlagos volt. Nem rossz hely ez, lényegében átlagos, lehet, hogy egyszer kipróbálok még valami klasszikus tortát is tőlük.
Végre egy kedves, klasszikus, bekebeli süteményeket is prezentáló cukrászda. Volt még nekik becsi kockájuk is, hihetetlen finom és jó minőségben. A pitek isteniek, klasszikus kapros túrós is volt. A fagykaltok valóban főzött fagyik, tele gyümölccsel és minden finomsaggal. Régen jártam ennyire...
Ma vettem egy rigó jancsi süteményt. A tészta száraz volt, de a borzalom a krém kóstolása után jött szembe; Margarin kevés csokival színezve. Pozitívum: Legalább segít leszokni a sütikről, úgysem egészséges. Régen ez volt a kedvenc cukrászdám, kár érte.
Kedvenc helyünk volt,de a sütemények iztelenek,egyáltalán nem finomak,a fagylalt porból vannak. már,,régen igazi házi izek voltak,,ennek már vége.Csak a régi hangulat maradt a többi már sajnos nem.Hozzák vissza a régi recepteket azért jártunk oda