Kiváló 2024. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. december 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Imádjuk, évek óta visszajárunk messziről. Retro 1960-1970 és évek tipikus hangulata,magával ragadó,maradjon is így. A sütemények régebben háziasabb finomabb volt, de külsőre szép gusztusos, van amelyik finom, van ami nem annyira,de meglehet enni. Sok minden van sütemények, pekaru, több fajta pogácsa(finom) , apró süti, szendvicsek, nyáron fagyi. Van bent ülőhely, és kint, két terasz is,télen is jó el lehet jól férni.
Végre egy kedves, klasszikus, bekebeli süteményeket is prezentáló cukrászda. Volt még nekik becsi kockájuk is, hihetetlen finom és jó minőségben. A pitek isteniek, klasszikus kapros túrós is volt. A fagykaltok valóban főzött fagyik, tele gyümölccsel és minden finomsaggal. Régen jártam ennyire...
Ma vettem egy rigó jancsi süteményt. A tészta száraz volt, de a borzalom a krém kóstolása után jött szembe; Margarin kevés csokival színezve. Pozitívum: Legalább segít leszokni a sütikről, úgysem egészséges. Régen ez volt a kedvenc cukrászdám, kár érte.
Kedvenc helyünk volt,de a sütemények iztelenek,egyáltalán nem finomak,a fagylalt porból vannak. már,,régen igazi házi izek voltak,,ennek már vége.Csak a régi hangulat maradt a többi már sajnos nem.Hozzák vissza a régi recepteket azért jártunk oda