Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bár alapvetően az éttermek belső részében szeretek leülni, de itt a kert, a részben nyitott terasz annyira fantasztikus, hogy ezúttal kivételt tettem, és az egyik szél- és napvédett, felülről árnyékos asztalt választottam. Egyébiránt túl sok választási lehetőség nem volt, mivel sok volt a vendég, magyarok és külföldiek (vár-látogató turisták) egyaránt. Mindez hétköznap 14 óra magasságában. Hétköznapokon kínálnak 2 és 3 fogásos ebédmenüt 2700 illetve 3300 Ft-ért 12-15 óra között, ami hetente változik. 1 előtétel, 1 leves, 3 főétel, melyből az egyik húsmentes, 1 desszert. Indítottam 2 szelet csirkemájas crostinoval, melyet parmezán sajttal és rukkolával kínáltak. Gyakorlatilag házi májkrémes kovászos kenyérkék, nagyon jó fűszerezéssel. Egy ilyen fogás akár egy tartalmas reggelinek is beillene. Főételként rántott tengeri hal érkezett házi tartármártással, jázminrizzsel. Mennyiségre nem volt túl nagy, de nekem elegendő, kellemes, bár nem túl izgalmas, klasszikus fogás, ami korrekt módon volt elkészítve. A rizs arányaiban kevés volt szerintem a halhoz. A hal bundája ropogós volt, belül a hal hófehér húsú, finom, könnyű fogás. Az étterem elegáns, tiszta, szépek, igényesek az evőeszközök, a pohár mutatós kék üveg, hófehér terítő. A kertben kis játszó, hinta van a kisebb gyerekeknek. Egy olyan étterem, ami minden korosztálynak tetszetős, apám (70+) például rendszeresen jár ide a baráti találkozóra, ők is szeretik a konyhát. Az ételek között sok olasz fogás van, de nem a pizza-pasta-tiramisu háromszögben mozognak csak, illetve nemzetközi, mediterrán, magyar ételek is vannak. Ha valakinek ez szempont, hazai hírességek által is közkedvelt étterem, celebek előfordulása esélyes.