Minden szempontból remek étterem a Mozsár utca kis pincehelyiségében. Igazi hangulatos olasz vendéglő, Graziano Cattaneo olasz tulajdonos és chef jóvoltából. Ebédidőben naponta változó 3 fogásos ebédmenüt kínálnak (2 előétel/leves, 2 főétel, 1 desszert), amelyet a tradicionális olasz konyha ételeiből állítanak össze.
A középkorú felszolgáló abszolút felkészült az ételekből, nagyon udvarias, látszik, hogy a kisujjában van minden, amit ebben a szakmában tudni illik. Az asztalok szépen terítettek, fehér horgolt terítőkkel, elegáns poharakkal, étkészlettel. Az előételként kínált házi húsos ravioli paradicsommártással és parmezánnal arra emlékeztetett, amikor ezt a fogást Cortinában ettük egy kis panzió éttermében. Igényes indítása volt az ebédnek, és a következő fogások sem okoztak csalódást. Fűszeres-mézes sertésbordák volt a főfogás héjában sült burgonyával. 3 szelet hús, akkora adag, amit nem is bírtam megenni. Kiváló fűszerezés, tökéletes állagú és minőségű hús. A desszertre még érdemes volt tartalékolni, egy nagyon könnyű, sárgabarackos piskótás parfét szolgáltak fel. A 3 fogás ára 1500 Ft, ami remek ár-érték arány. Szervizdíj nincs.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.