A vendégek többsége külföldi, ezek után igen jólesett, hogy a pincérek különleges figyelemmel, gondossággal voltak a magyar vendégek iránt, így irányomban is. Nagyon jó helyet kínáltak az ablaknál, tóra és a Vajdahunyad várára néző full panorámás ablaknál, pedig csak egyedül voltam, és végig sem ettem a menüt. Az étlap színes, izgalmas, megjelennek benne magyar klasszikusok is, vegyítve nemzetközi fogásokkal. Árak a környékhez mérten átlagnál magasabbak. Az étterem steak-ben, húsokban erős, de burger is van. A pincérrel egyeztetve egy Robinson tapas tálat választottam, magyaros házi paprikás szalámi, füstölt sonka, paprika, hagyma, sajt, Camembert, fekete olívabogyó, házi körözött, csemege uborka, friss paradicsom, kitűnő kovászos házi kenyér. Az italok drágák (Römerquelle 0,33-as víz majdnem 800 Ft). Kötelező szervizdíj talán a legmagasabb a városban, 13,5%. A konyha közepes gyorsaságú, mivel nyitott pulttal működik, ha éppen arrafelé néz a helyünk, meg lehet figyelni az előkészületeket. A teraszról minden irányban csodálatos a kilátás. Érdemes arra figyelni, hogy napközben 15-18 óra között konyhaszünet van.