Rockkocsma és burgerező a Nagymező utcában. Ebédidőben 1090 Ft-os napi menü, ami egy adott burgert, sült krumplit és colaslaw salátát foglal magában. Ottjártamkor Rock burger volt a menüben, ami a hely standard burgere. Rendelést követően frissen sütik a marhahúst, a vendég kívánságának megfelelő állagra (medium vagy well done).
Ezt jó néven vettem, mert én jobban megsütve szeretem, mint ahogy általában szokták készíteni a kézműves burgerezőkben. Lilahagyma, paradicsom, uborka, ház szósz jóféle kombinációja volt még a buciban. Pluszban lehet hozzá kérni cheddar sajtot (+200 Ft). A sült krumpli bolti mirelit, a hullámos fajta (talán Aviko? ), nem túl nagy adag. A káposzta saláta házi, kellemes. Pepsi dobozos italokat tartanak (0,33 l 450 Ft), ez egy kicsit drága szerintem, de összességében azért belefér. Borsodi söröket csapolnak, de üvegesben tartanak kézműves söröket is. A berendezés a rock téma köré csoportosul. Gitárok a falon, valamint számtalan fotó, poszter, koncertplakát, újságkivágás. A galériaszinten csak a mosdók vannak, a férfiaké vörös, a nőké fekete színben pompázik. A hangszóróból a 80-as, 90-es évek rockzenéi szólnak, de csak háttérként, nem hangosan. Kedves, laza, barátságos, érdeklődő személyzet. Bankkártyával is lehet fizetni.