Ez egy jó pár éve működő rockkocsma az Oktogon közelében, innen jött a névválasztás. A legutolsó látogatást megelőzően kb. 2 éve jártunk itt, pedig korábban gyakoribb vendégek voltunk a barátainkkal együtt, általában program függvényében néztünk le. A hely színvonala látványosan romlik, a kiszolgálás modortalan, barátságtalan.
Az üres poharakat nem szedik össze, az asztalokat nem takarítják. A mellékhelyiségek is igénytelenek, ami nyilván a vendégek szegénységi bizonyítványa is, de a rendben tartása végső soron mégiscsak az üzemeltető feladata, máshol is sikerül megoldani. Az italválaszték szegényes, a borok borzalmasak, nem is tudni, miből készült, szagra és ízre is amolyan kannás jellegű, ha valaki emlékszik még ezekre a förtelmekre. A cider túlárazott, a jégert viszont valószínűleg vizezik vagy valami mással keverik/higítják. Eddig is csak akkor mentem, ha valamelyik számomra érdekes zenekar lépett fel náluk, a jövőben viszont százszor is meggondolom, hogy újra lenézzek-e ide.