Melegebb időben üzemel a teraszuk. Az is kissé szokatlan a többi hasonló környékbeli étteremhez képest, hogy nekik nincs ebédmenüjük. Van viszont heti ajánlat, amelyben 2 féle leves, 3 főétel és 1 desszert szerepel. A normál étlapon a klasszikus magyar/os ételek is megjelennek (pl. hortobágyi húsos palacsinta, Jókai bableves, gulyás, marhapörkölt galuskával), azonban "trendibb", egészségesebb, könnyedebb ételeket is kínálnak, salátákat, thai zöldséges tésztát. Van marhapofa és lazacfilé, konfitálnak és sous-vide-olnak is, így az étlap alapján úgy látszik, hogy valamilyen szinten követi a Rokfort konyhája is a mostanság divatos gasztro-hullámokat. Árak tekintetében középkategóriás, de a menü hiánya miatt mégis drága itt elkölteni egy ebédet. A sous-vide-olt sertésszüzet, paprikásan galuskával (2200 Ft) összességében egy közepesre tudom értékelni, mert a galuska eléggé gyengécskén sikerült, családom bármely nőnemű tagja ennél bármikor különbet készít, a sertésszűz állaga valóban remek volt, azonban a fűszerezés, ízesítés igencsak hiányzott róla, ez annyira natúr volt, hogy ennél natúrabb már nemigen lehetett volna. A paprikás szósz is átlagos, kissé unalmas lett. Nem sikerült eltalálni a mennyiségek harmóniáját sem, ez esetben a hús mennyiségéhez képest a mártás és a köret is kevés lett. Egy fogással nem lehet teljesen jól lakni, de úgy döntöttem, a desszertet inkább máshol eszem meg. A kiszolgálás udvarias, normális, az étel elkészülésére sem kellett sokat várni. A mosdó megérett egy kis felújításra és rendbetételre, közelebbről megnézve a fém elemek kopottak, részben vízkövesek, a fúgákban megült a por.