Jó 2014. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Fogások 7.5/10, a levesek kevés érdemit adtak, a rosé kacsamell nagyon jó volt izgalmas körítéssel (mézes dióbéll, bazsalikomos szamócamártás), ahogy az szokás. Viszont a ház legdrágábbja, az 5500 Ft-os bárányborda mentával, házi burgonya fánkkal és grillezett zöldségekkel nem hagyott akkora nyomot. A menta ötletesen megbolondította és élménnyé tette, de a bordán kevés és kissé rágós hús volt, legalábbis ehhez az árazáshoz mindenképpen. A nagy adag, kitömős krumplifánk mintha kompenzálni próbálta volna ezt. A kiszolgálásre panasz nem lehetett, és a két muzsikus nagyon szépen, nagyon érzékenyen játszott, zenére figyelő embernek szerintem élmény, mind hallottunk már kamus-mulatós cigányzenét - ez nem olyan volt. Összességében főleg a környéken ténfergő, Akácfába beeső turistákra szabott helynek tűnik, alacsonyabb árazás mellett kifejezetten ajánlanám, így csak erős közepes. Azért jó élmény volt.
Egy hagyományos étterem, ami a kissé lepukkant, összefirkált, gyorsétkezdékkel teli környéken elegánsnak számít. Az étlap nem túl hosszú, mégis nehéz a választás, mert csupa ínycsiklandozó fogásból áll. Az árak elég borsosak, és a köretért is külön kell fizetni. Az italok még az ételeknél is...
Többször jártunk már ebben az étteremben, és soha nem csalódtam. Kiváló ételek,gyors és figyelmes kiszolgálás.Itt tartottuk Fiam esküvőjét, ami nagyon jól sikerült, nagy részt az Étteremnek köszönhetően.Az ételek mennyisége és minősége ,egyszerűen isteni és kiváló volt.Minden kinek csak ajánlani...
Családdal jártunk itt ebédelni. A hely egyetlen előnye volt, hogy a pincér udvarias volt, s meglepően gyors volt a kiszolgálás. Az árak nagyon-nagyon magasak, egy főétel köret nélkül 3000 Ft körül van. Az ízvilágról: a levesek jó ízűek voltak, s gusztusosan voltak tálalva. A főételek viszont...