De azért csak akadt 1-2 óra valahol, ahová befértünk. Különösebben nem vagyok úgy oda az egymás mellé tett párhuzamos asztalkákért, nagyon áthallik a szomszéd, nem egy intim helyzet, de ha egyszer csak ketten vagy, akkor ez van. Viszont a vacsora, a kiszolgálás továbbra is elsőrangú. Nejem csak valami citrusos lét szopogatott, én azért kikértem a jóféle kóser birspálinkámat, aztán tovább így iszogattunk-eszegettünk. Feleségem citromkrém-levesben utazott, én nem bírok elszakadni attól a remek maceszgombócos levestől, hát persze, hogy azt kértem. Nagy élmény volt újra. Folytatásként az évfordulós asszony göngyölt bárányt (chilis, babos) evett, én nem akartam a véletlenre bízni a jót, a roston sült libamájra szavaztam, és jól is tettem. Ok, beismerem, megkóstoltuk egymásét is, az enyém volt a jobb. Azután a ház száraz fehér bora, majd a (kötelezőnek érzett) flódnik következtek, és semmiféle gondunk, bajunk, kifogásunk nem volt, ez a vacsora így volt tökéletes. A felszolgálás kedves, laza, gyors, pontos. Egyáltalán nem tartom túlzásnak az árát sem, ezen a helyen ez a vacsora nem volt túlárazva negyvenvalahányezer forintért. Na jó,, de nincs is minden nap 30. házassági évfordulóm, meg nem is eszem naponta itt.