Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest

$$$$
Hely jellege
étterem
Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest
Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut BudapestRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest
10 fotó

2 vendég értékelése alapján

50%
50%
3,5Ételek / Italok
2,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Hotel Wellamarin Zamárdi
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3626 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 102478 feltöltött kép
Gyenge 2025. január 11.egyedül járt itt
Bereznay Tamás séf nevével több helyen találkozhattunk, pl. a Korhely Falodában, de írt szakácskönyveket jó 10 évvel ezelőtt 80 legjobb süteményrecept témában, illetve akkoriban a HVG-ben is adott gasztro-tippeket. A Fény utcai piac utcaszintjén, a Lövőház utcai oldalon 2024 áprilisban nyitotta meg az új helyét, ahol a grillcsirke áll a középpontban.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 389 városban járt márFelfedező - 2707 helyen első értékelőNépszerű író - 1400 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 30196 feltöltött kép
Kiváló 2024. július 19.egyedül járt itt
Bereznay Tamás grillcsirkés helyét már többször is célba vettem, de mindig zárva találtam, még hétköznap déltájban is. Két hete, július elején végre nyitva volt. Nagyon ügyesen kihasználták a teret, dizájnos asztalokkal székekkel, Primator sörcsappal.
Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - EgyébRotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest - Egyéb
Még több kép (7 db) >>
Rotisserie by Bereznay Tamás - Mammut Budapest a térképen
1024 BudapestLövőház u. 12.
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink