Kiváló 2016. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. január 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Aranyszalag minősítés a világhírű “Label Rouge” magyar megfelelője, melyet a Magyar Gasztronómiai Egyesület adományoz, a díj elnyerésének ténye rögzítésre kerül a Gault Millau kalauzban, továbbá a díjátadás is a Gault Millau kalauz bemutatójával esik egybe. A Rózsavölgyi csokoládé az elsők között kapta meg ezt a kitüntetést, egyrészt a világszínvonalú csokoládéiért, másrészt pedig azért, mert nemzetközi megmérettetéseken is ismételten nagyon jól szerepeltek. Mi már megfordultunk egyszer-kétszer a Királyi Pál utcai üzletükben, most ismét benéztem, hogy vegyek néhány jó csokibonbont, kóstolni is lehetett épp, kardamómosat. Vásárolni maracujásat, és kétféle pálinkával készített bonbon kértem (szilva és meggy), darabja 260 forintra jön ki, kilóra 25.000 tehát lényegesen olcsóbb, mint a Zangio (ott 36000 a kilóár), nem mondhatok mást, megéri. Csúcsminőség, komoly áron. Ismételt elnézést az Aztéktól, hogy sokallottam a 18.000 forintos kilóárat...
Egyik este a záróra előtt fél órával tértünk be, az alkalmazott papírjaiba mélyedt, szemmel láthatóan nem nagyon örült nekünk, igyekezett röviden válaszolni kérdéseinkre, és minél előbb túl lenni rajtunk. Az árak az egekben, egy kis szem csokoládé 300 Ft körül van, így éppen csak egy kis kóstolót...
Világszínvonalú kézműves bonbonok, trüffelek, táblás csokik, szerszám alakú csokoládék, drazsék, forró csoki és kakaóbab.... dióhéjban ezeket lehet a Rózsavölgyiben végigkóstolni. A hazai családi vállalkozás műhelye, ahol ezek a csodák készülnek egy Soroksári úti malomépületben található, az...