Szörnyű 2016. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. április 6.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az Erzsébet híd budai hídfőjénél található, nyitott szórakozóhely, amely kizárólag a nyári szezonban tart nyitva. Évekkel ezelőtt már jártam itt, engem akkor sem győzött meg. Azóta az összkép nem sokat változott, pár italszponzor logót lecseréltek, és a fa felületeket szépen lefestették. Külföldi kollégákat kísértünk el ide, akik nagyon éjszakai szórakozni vágytak (aztán itt is hagytuk őket...). A bejáratnál lévő látványos "FACE CONTROL" felirat mindenkit figyelmeztet arra, hogy ide aztán nem jöhet be akárki, de belépve körbenézve ezt gyorsan cáfoljuk. Irdatlan nagy tömeg van (a fotók nem ekkor készültek természetesen), és látjuk, hogy a fehér nadrág és a tetoválás nemtől függetlenül dívik ezen a nyáron is. Az italok kommerszek, ehhez képest túlárazottak. Heinekent csapolnak. Ittunk valami bort és a külföldiek erőltették a pálinkát, szerintem teljesen felesleges volt itt azt rendelni, mert csak a gyümölcsöt sosem - vagy alig - látott márkák voltak. A pultnál lassú a kiszolgálás, a pultos személyzet létszáma nem elegendő ekkora tömeghez. Amiből sok van, az a biztonsági ember. Magamtól sosem jönnék ide. Ételt nem lehetett kapni.