2021. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. április 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly évvége előtt két alkalommal is megfordultam itt. Mindkét alkalommal egy közeli szórakozóhelyre indultunk koncertre, előtte néztünk be ide. Viszonylag új nyitású hely, a berendezés meglehetősen puritán, személytelen. A földszinten lévő bárszékes asztalok egyikénél ültünk le, az emeleten padok vannak, de azt még sivárabbnak találtam, csak a mosdó miatt mentem fel.
7 féle csapolt sört kínáltak elég durva árfekvésben. A legolcsóbb a Kölsch, 1200 Ft volt, ami Kölnben egy totál közönséges városi "tömeg" sörnek számít. Legalábbis amikor személyesen ott jártunk, ezt tapasztaltam. Mi szerepelt még a sörcsapos kínálatban? Galaxy APA, Autumn Tripel 9,5%-os!, New England IPA, West Coast IPA? Pumpkin Pie Ale, Irish Coffee Stout (4 dl 1400 Ft) - én ezt ittam, és annyira nem voltam elájulva tőle, pedig a fekete stoutokat kedvelem leginkább a sörök közül, mert annak jó esetben nincs söríze. Mert a sört amúgy nem szeretem, csak kísérgetem a barátaimat és felfedezek, megnézek új helyeket. Kommersz söröket nem tartanak.
Vörösborok terén a Bodri és a Dúzsi Pincék (Szekszárd) borait kínálják, de nem a bor a fő csapásirány. Van ház bora, aminek decije 350 Ft, de nem derült ki, hogy az miféle.
A kiírások szerint lehet kapni Tex-Mex harapnivalókat (Taco, quesadilla, chip & salsa, chorizo kolbász), de mi nem ettünk és nem láttam mást sem enni, így még a vizuális benyomásaimról sem tudok beszámolni.
Közvetlenül mellettük van a sörfőzde részleg is, ami kívülről bekukkantva izgalmas látvány.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány