Zenés pinceklub a Stadionok megálló közelében, underground és rock zenék kedvelőinek. A külső kapu nem igazán hívogató, nagydarab kidobóember az ajtóban, felette mindenféle neon-feliratok: szolárium, műkörmös. . . kisebb betűkkel, nem neonszínben az S8 Klub feliratát is megtaláljuk. Lépcsőkön lehet lejutni a pinceklubba, félhomályos, derengős, zegzugos.
A színpad és a koncertterem elég kicsi, mellette található az italpult. Kizárólag kommersz italok nem túl széles választékban, de elfogadható áron. Kétes tisztaságú pult és mellékhelyiségek, bár ez utóbbi felújított, szerencsére nincs úgy leamortizálva, mint több hasonló kaliberű klubban. Narancssárga-vörösbe hajló falak, a dekoráció: kiszuperált akusztikus gitárok, bakancs, álarc, kalap. Van csocsóasztal is. A koncert kiváló volt, kizárólag emiatt mentem, de csak úgy barátokkal találkozni, iszogatni, beszélgetni biztosan nem jönnék ide. Ételeket nem tartanak.