Perzsa ebéd az árverseny győztes

Saffron Rose Food BudapestSaffron Rose Food Budapest a térképen

2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. október 6.
Évek óta működő perzsa kisvendéglő a Mester utca sarkán, jó időben terasszal. A beltér egyszerű, van pár asztal, de egy kicsit olyan, mintha az egész egy személyzeti terület lenne, és a vendégek számára inkább a teraszt tartanák fenn. Leginkább külföldi, arab, perzsa vendégeket szoktam látni, de engem is szívesen fogadtak, bár egy kicsit meglepődtek. Főleg elviteles, kiszállítós helynek tűnik.
Az étlap valamikor igényes lehetett, színes ételfotókkal, angol és magyar nyelven készült, igaz, leírás nélkül, de a sokszorosan átírt, átjavított árak eléggé zavaróak benne. Én igazából az ebédmenü hívogatására mentem be, ami 2024-ben Budapesten eléggé nyerőnek tűnt. 1490 Ft egy komplett ebédért, ami grillezett csirke és rizs salátával a kiírás szerint. Elvileg ez is egy elviteles menü lenne, de nem volt probléma helyben fogyasztásra sem. A csirke nagyon finom volt, pácolt és nyárson sült, mint a saslik. Arányaiban a hús kevés volt, a rizs rengeteg, a mirelit sült krumpli csak úgy érkezett, hozzá édes vágott káposzta saláta. Tálalás fém tálcán.
Az étlapon sokféle tradicionális, hús-hangsúlyos perzsa étel szerepel, melyek némelyike egyáltalán nem ismert hazánkban. A főételek többsége 3000-3500 Ft között alakul, de a báránycsülök 6500 Ft volt.
Az egyszemélyes személyzet egy perzsa úriember nem túl beszédes, magyarul nem is tudott.
Érdekes élmény volt, nem rossz, de nem lesz törzshely,
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (18)
Saffron Rose Food Budapest - BelsőSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Étlap/itallapSaffron Rose Food Budapest - BelsőSaffron Rose Food Budapest - BelsőSaffron Rose Food Budapest - BelsőSaffron Rose Food Budapest - Étel/italSaffron Rose Food Budapest - Étel/italSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Étlap/itallapSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Külső képSaffron Rose Food Budapest - Étlap/itallap
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz - 2 éjszakás pihenés
Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz