Az étterem 2021. szeptemberében megkapta az első Michelin-csillagát. A SALT egy különleges skandináv stílusú fine dining étterem Budapest belvárosában. Tóth Szilárd séf a tradícionális magyar konyha alapjaira építkezik, ételeikben pedig központi szerepük van a vad- és a gyógynövényeknek, amiknek egy részét kistermelőktől szerzik, de a többségét ők maguk gyűjtik vidéken.
Tovább olvasom >>
Ezzek az alapanyagokkal frissen, vagy fermentálva találkozhatunk az ételekben. A fogások mellett ki kell emelni a borlapot is. A hazai- és európai borászatok legjavát hozzák el nekünk, Boldizsár Máté, az étterem vezetője által gondosan összeválogatva. Még a fine dining éttermek között is rendhagyó módon, a klasszikus borok mellett a természetes és natúrborokkal is találkozhatunk a szortimentben. Egyenesen Tóth Szilárd séf családjának a szatmári hústermelőjéből érkezik az asztalokra szalonna, illetve mangalica sonka, mellé pedig helyben készült kenyeret is kóstolhatunk - természetesen frissen, még melegen tálalva.
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.