Egyik kislányom névnapjára szerettem volna tortát rendelni, és az ovistársak szülei közül többen is a Sárai cukrászdát ajánlották, mint jó áron, megbízható minőségben, finomat sütő cukrászdát a környéken. A cukrászdát 5 évvel ezelőtt nyitotta meg egy ceglédi születésű cukrászmester fiatalember, aki szinte teljesen egymaga viszi az egész boltot, ő süt és a boltban is ő árusít, illetve ha kell, a testvére segít be neki.
4 féle méretben kb. 30 féle tortát lehet rendelni, de egyedi igények alapján is készítenek. A 18 szeletes torta 4800 Ft-ba került, és a fiatalember egyből felajánlotta, hogy akár nyitvatartási időn kívül is mehetek majd a tortáért. A rendelésen kívül természetesen készen is lehet kapni számos sütit, főleg az ismert ízekre, fajtákra fókuszálnak. Egy nagy moszkauer szelet csak 45 Ft-ba került (grammra árusítják), illetve egy fehér marcipános, belül párizsi krémmel töltött rudat vettem még (275 Ft), ami nagyon-nagyon finom volt! Nagyon barátságos hely, egyáltalán nem puccos, inkább retró hangulatú, de nekem kifejezetten szimpatikus volt, biztos, hogy visszatérő vendég leszek.