Egyszer elmegy, a zenegépnek köszönhetően akár kétszer is :)

Sark Kocsma BudapestSark Kocsma Budapest a térképen

Átlagos 2014. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az igazság az, hogy a semmi extrát nem nyújtó kocsmák világában kisebb a jártasságom, így nem tudom pontosan, mi is ez a „legjobbkocsma.hu”, úgy tűnik, hogy egy jó nagy vállalkozás, igen sok kocsmával. Eléggé kommersz italokat tartanak, kedvező áron.
A Sark 1-ben van wurlitzer is, amit szeretünk. Megérdeklődjük, hogy mennyi a tarifa, miután megtudjuk, hogy 100 ftért két dalt tehetünk fel, akkor nem kérdés, hogy a szolgáltatást igénybe vesszük. Az első az AC/DC-től a Highway to hell volt, egyrészt azért, mert ez jött elő elsőnek a keményebb műfajból, másrészt mert ez garantált találkozása volt hármunk ízlésének. S habár a százast én dobtam be, de fontos volt a barátok lelkesedése. Ezután a Beatrice „Motorizált nemzedék” című dala következett, itt már erősebb volt a személyes preferencia, de azért a többiek sem panaszkodtak. Pálinkát ittunk 2-2 cl bári Harrukern-t, szőlőt és faepret, harmadik társunk meg tán unicumot.
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (2)
Sark Kocsma Budapest - Külső képSark Kocsma Budapest - Belső
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány - Kedvező ajánlat fürdőbelépővel