Sarokház Cukrászda-Fagyizó Budapest

50%
50%
1,5Hangulat
2Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Stáció Vecsés - Stáció hétvégi pihenés
Kristály Imperial Hotel Tata
299.700 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval

Sarokház Cukrászda-Fagyizó Budapest vélemények

Szörnyű 2017. november 25.egyedül járt itt
Hát töbször jártam ott sajnos,mig nem történt pár dolog a torta szeletet amit vettem tiszta penész volt az alja,drága mi den,a konxha ,ha nevezhető annak egy lepra telep ,még az ellenségemnek se adnám azt a sütit amit ott készitenek ,a sütis rrkeszek folxamatosan kin vannak a járdán a galambok örömérr ,mindig a rekeszen vannak
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3502 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 99486 feltöltött kép
Átlagos 2017. március 28.gyerekekkel járt itt
A közeli játszótérről tértünk be ebbe a cukrászdába, melyet nem ismertünk, véletlenül láttam meg, soha nem is hallottunk róla, pedig itt lakunk a kerületben. Egyszerűen berendezett, szerény kínálattal rendelkező lakótelepi cukrászdáról van szó, egy társasház aljában, a 14-es villamos megállójának közelében.
Sarokház Cukrászda-Fagyizó Budapest - Külső képSarokház Cukrászda-Fagyizó Budapest - Étel/italSarokház Cukrászda-Fagyizó Budapest - Étel/ital