2015. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 5.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bazilika közelében egy nagyon szépen felújított klasszicista stílusú ház földszintjén és belső udvarában működik ez az étterem, amely csak hétköznaponként van nyitva 15.30-ig, reggelit és ebédet lehet elfogyasztani. Nagyon kellemes a hangulata, pasztellzöld és dióbarna árnyalatok dominálnak, zöld-fehér kockás abrosz, tágas, levegős, napfényes hely. Az asztalok lazán, kellő távolságra helyezkednek el egymástól, s egy kényelmes kanapén is lehet üldögélni.
Kedvezményes 2 fogásos ebédmenüt ajánlanak 990 Ft-ért, vagy nagy levessel 1090 Ft-ért, naponta változik a kínálat. Klasszikus magyaros fogások, jól ismert ételek szerepelnek a kínálatban. Ottjártunkkor tojásleves és cigánypecsenye volt a menü. A leves forró, éppen olyan, ahogy anyukám is készíti, bár én egy kicsit savanyúbban, ecetesebben szeretem. A főétel kisebb tányérban érkezik, zónaadag, de elegendő a levessel együtt a jóllakáshoz. A hús paprikás, de nem vadul fűszeres, jól átsült, nem száraz. A szalonnát még egy kicsit jobban meg lehetett volna pirítani. A köret petrezselymes burgonya még túlságosan sok is ennyi húshoz, és kicsit sótlan, de ez könnyen orvosolható.
A kancsó vizet poharakkal külön kérés nélkül az asztalra helyezik. A menün kívül még 7-8 egyéb étel közül is lehet választani, ezek is kedvező árfekvésűek (3 számjegyű főételek).
A felszolgáló fiatalember barátságos, de nagyon udvarias, minden vendéghez volt 1-2 kedves szava; ő is és a konyha is gyors, szinte nem is kell várni az ételekre.
Határozottan jó benyomást tett ránk a hely, megyünk még.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (15)
Még több kép (5 db)
Sas Center Étterem további értékelései
2015.09.10családjával
Ez év augusztusában véletlenül találtunk rá erre sz étteremre, Családias hangulata az étterem kialakítása nekünk nagyon tettszett, mert bár zárt az üvegtető nagyon egyedivé teszi. Az ételek ízletesek, kiszolgálás gyors és udvarias, az árak a környékbeli éttermekhez viszonyítva igen jók....
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
Szalajka Fogadó Szilvásvárad