A pincér hölgy thai, a szakács szintén, magyar alkalmazottat nem láttam. A berendezésben, a dekorban a mély bordó szín dominál, arannyal kiegészítve, a falakon ázsiai képek. Sok asztaluk van, de egyelőre nem tolongtak a vendégek, persze lehet, hogy esténként többen jönnek, mert a lokáció szerintem nagyon kedvező. A főételek árai 1800-2800 Ft között alakulnak, és a legtöbb fogás úgy van kitalálva, hogy a húst (sertés, csirke, rák vagy éppen vega) a vendég választhatja ki. A levesek és az előételek között meglepően kedvező árú fogásokat is találni. Az adagok hatalmasak. A konyha gyors. Tom Jeud levessel kezdtem (1190 Ft), sertéshúsból készült húsgombóccal, tofu kockával, póréhagymával, sok korianderrel egy igazán kiadós, tartalmas adag, ami ráadásul igen finom is volt. A főfogásként kért előétel Tempura Kai, gyakorlatilag rántott csirkemellfilé, de más a bundája, mint a hazai bécsi szeletnek. A hús omlós, puha, és ráadásul 2 szelet volt, mindez 1090 Ft-ért, némi friss zöldséggel, káposztacsíkkal, édes-chilis szósszal. Külön köretet nem kértem hozzá, még szerencse. Így is a felét elcsomagoltattam. A csomagolásért nem számoltak fel plusz költséget.