Scruton - Allee Budapest

32 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Palace Hotel Hévíz - Szilveszter
Palace Hotel Hévíz
Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr - Napi árak reggelis ellátással
Gyirmót Sport & Wellness Hotel Győr
39.770 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Írottkő K?szeg - Adventi varázs Kőszegen
Hotel Írottkő K?szeg

Scruton - Allee Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 815 városban járt márFelfedező - 2578 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50976 feltöltött kép
Kiváló 2024. november 2.egyedül járt itt
Amikor észrevettem, hogy az Allee-ban a Cafe Frei helyébe egy Scruton költözött be a Libribe, azonnal résen voltam. Nos, odamentem, szimatoltam, dicsértem a kezdeményezést, és örvendezés közepette illendően megkérdeztem, hogy hírt adhatok-e erről. , azaz csinálhatok itt pár fotót, hogy megnyitottak?
Scruton - Allee Budapest - BelsőScruton - Allee Budapest - Étel/italScruton - Allee Budapest - Étlap/itallapScruton - Allee Budapest - Étlap/itallapScruton - Allee Budapest - Étel/italScruton - Allee Budapest - Étel/italScruton - Allee Budapest - Étel/italScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - EgyébScruton - Allee Budapest - Étel/italScruton - Allee Budapest - Étel/italScruton - Allee Budapest - Külső kép
Még több kép (14 db) >>