2024. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. november 2.Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor észrevettem, hogy az Allee-ban a Cafe Frei helyébe egy Scruton költözött be a Libribe, azonnal résen voltam. Nos, odamentem, szimatoltam, dicsértem a kezdeményezést, és örvendezés közepette illendően megkérdeztem, hogy hírt adhatok-e erről., azaz csinálhatok itt pár fotót, hogy megnyitottak? Hűű, ez mélyütés volt, a pultban álló megtántorodott, és oda is hívott egy amolyan kisfőnököt vagy félvezetőt, hogy ez itt fényképezni akar. Na, hát erről szó sem lehet, mondta az ottani alkalmazásban álló, én meg a szokásos hülye képet vágtam, hogy de miért, mi ez itt, szovjet lőszerraktár? Nyomtam tovább a magamét, a ficere, aki nem engedte, ott tehetetlenkedett, majd bement a belső helyiségbe, hogy telefonál a cég felsővezetésének, hogy mi ilyenkor a teendő? Aztán később kijött és közölte, hogy e-mailben kell engedélyt kérnem a fő vezetéstől, mert akkor a felelősség már nem az ő vállán van. Leforrázva távoztam és este levelezésbe kezdtem a felsővezetéssel, azaz az ügyfélszolgálattal, és be akartam jelentkezni a legfőfőbb vezérigazgatóhoz engedélyért folyamodni. De aztán visszajött egy válasz, egy tényleg normális, emberi, jóhumorú válasz, hogy elnézést kérnek, persze, hogy szabad, mindent szabad, hírt adni, fényképezni, csak bátran. Kérdeztem, hogy ezt akkor most beletetoválják-e a bőrömbe, de másnap visszalopakodtam és a telefonomat már messziről felmutatva féltem, hogy majd kidobnak vagy megvernek, de nem, mert mutogattam az e-mailt, és aztán szent lett a béke. Csináltam pár képet. Ma meg elmentem végre fogyasztani is, hogy ide is írhassak, nos Halloween volt, ez a süteménykínálatban is meglátszott, mutatom is a képeken, szóval egy ilyen belefúródott üvegszilánkokat is imitáló szemgolyófélét kértem, belül csupa finom meggy, azt majszolgattam örömmel, lattét ittam hozzá, ez ár formájában annyi, mint Halloween fehércsokis amaréna 1152 Ft, Latte 1152 Ft és a szervízdíj még 276 Ft. Elég bizarr szervízdíjat fizetni, zizegő kutyasípot kapsz, az szól, ha elkészül az ételed, aztán mehetsz a pulthoz érte és te szolgálod ki magad, és neked senki nem fizet szervízdíjat. De ezzel együtt kell szeretni ezt a helyet.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
Hotel Calimbra Miskolctapolca
142.425 Ft / 3 fő / éjtől választható ellátással