Az ebédmenü árban szerintem verhetetlen ezen a környéken, 2 fogás 990, 3 fogás 1190 Ft a kiírás szerint. Egy leves és desszert, valamint 2 féle főétel közül lehet választani. A menü a többi helyhez hasonlóan itt is csak hétköznapokon ebédidőben érhető el, 12 órától, amíg a készlet tart (általában jó esetben 14-14. 30-ig). A normál étlapon főleg a klasszikus, amerikai típusú húsételek, sültek dominálnak, kiegészítve tradicionális magyaros fogásokkal. Árban levesek és desszertek 1500 Ft környékén, főételek 2 ezertől egészen a 8 ezres T-Bone-ig, árak köret nélkül értendők. Áttekinthető, befogadható hosszúságú étlap. Büszkeségük a Josper kemence, a húsok többsége ebben sül. Kellemes a teraszuk, az L alakú belső tér is tágas, sok asztal van. Levegős, nagy belmagasságú tér. A fogások gyorsan érkeznek. A gombaleves csészényi mennyiség, apró galuskával, zöldséggel, kevés gombával, kellemes ízben, jól fűszerezett lével. A 2 főétel: sült csirkecomb káposztás cvekedlivel, illetve rántott sajt rizzsel, tartárral. Menühöz képest kifejezetten nagy, kiadós adagok. A tészta szinte hideg, kissé túlfőtt, tapadós, kevés a káposzta rajta, összességében menzás hatású. A csirke jóféle, jól átsült, rendben van. A sajt nagy szelet, minőségi bundában. A rizs mennyisége indokolatlanul sok, a tartás viszont kevés. Az egyik pincér öltözéke szerintem nem volt megfelelő, legalábbis egyáltalán nem úgy nézett ki, mint egy alkalmazott, hanem sokkal inkább, mint egy másik vendég. Gépies, gyors, személytelen a kiszolgálás. A kiírásban a táblán nem szerepelt, de 12% kötelező szervizdíjat számolnak fel, a menükre is. Az ár-érték arányt a menüár alapján értékeltem 5 szívecskével.