Gyakorlatilag 3 féle étel kapható: rántott hús (sertéskaraj, csirkecomb filé, borjú bécsi), 3 méretben (10-20-30 dkg) szabadon választható körettel és szósszal (5, illetve 4 féléből lehet választani); kolbász 4 ízben hasonlóan körettel és mustárral, 1-2-3 db, valamint nudli, kicsi vagy nagy méret (690/990 Ft), 3 féle szórással, 5 féle öntettel (lekvár vagy tejföl). Ha valaki egy átlagos, közepes mennyiséget szeretne elfogyasztani, mondjuk ebédre, 2 fogás, itallal - szörp agy üdítő - bőven 3000 Ft felett fizet, ha a legdrágább borjúhúst választja, akkor még jóval többet. Annak ellenére, hogy ilyen szűkös a menü, a legnépszerűbb, sült hagymás burgonyasaláta köret kifogyott. A facebook beharangozóban 2 féle bunda szerepelt, ami a húsnál választható, de tőlem nem kérdeztek ilyesmit, és az előttem vásárlóktól sem, mindenki egy félét kapott, amúgy ennek szerintem remek volt a bundája, ropogós. Az első pultnál kell rendelni és fizetni, majd pár perc alatt frissen készítik az ételt. Ha látja az ember a sorszámát, mehet a másik pulthoz az ételért. Műanyag evőeszközök vannak, valamint papírtálca itatós papírral. Nem a közös asztalokhoz kell ülni, hanem vannak saját szeparált asztalaik, bár nem sok, és nem is túl kényelmesek. A szósz a pultos hölgy elmondásával ellentétben csípős volt, ez mondjuk kisgyerek esetében elég kellemetlen lett volna. Az árba kötelező szervizdíj van beépítve, ami itt egy plázában meglehetősen furcsa gyakorlat, hiszen nincs is semmiféle szerviz, önkiszolgáló az egész hely! A rántott hús alatt elég jelentős zsírfolt maradt a papíron. A szósz kevés, a kis adaghoz elegendő, de a közepeshez vagy a nagyhoz már 2-t érdemes venni.