Mit csinál az ember, ha hamarabb ér oda egy rock koncert helyszínére? Iszik valamit. Vélhetően sört. Nos, elég sokan gondolták így a Black Sabbath koncert előtt, így aztán a Kerepesi úton az első két kocsma full volt, nem lehetett beférni. A harmadikban, a Sellő nevűben találtunk helyet, persze ott is sort kellett állni a söröscsapnál.
No de nem morogtunk, kiálltuk a sort és megittuk a sört. Ami persze nagyipari volt. Italfront totál-kommersz. A tévében valami sportközvetítés ment, mennyivel jobb lett volna, ha a koncerthez választják a háttérzenét. A beltér fél fokkal jobb az átlagosnál, a tévé sokat levont a hangulatból. Ha betették volna az Iron mant vagy a Paranoidot 5 csillagos élmény lett volna a Sellő. Így egy volt a sok jelenlegi kocsma közül.
Tlajdonképpen ez egy söröző borozó, de mégis több. A magyarázat, "hogy mégis több" lehet szendvicset kapni, van fasírt, rántott hús is. Nem utolsó sorban van játszási lehetőség Rex asztal és Darts is. A felszolgáló hölgy (ha jól tudom a tulajdonos is. ) nagyon kedves hölgy. Nyáron mindig van hidegsör, aminek a férjem igen csak örül.
Borból is elég nagy a választék. Számunkra ami még fontos a kutyánkat is beengedik. Mi csak olyan helyre szeretünk menni ahol őt nem kell kint hagyni kikötni. Nem szeretem a kocsma és más ilyen helyekre való kutya kikötést. Elég, hogy néha az élelmiszer üzlet előtt kell hagynom amíg valamiért beugrok, na persze ilyenkor neki is kedveskedek valami csemivel.