Hát igen! Megváltoztak a "szokások": Budapest-Belváros-turistaszezon-vasárnap este(22 óra) és az étteremben már csak 1 asztalnál ülnek. Ezért vannak csak nyitva (bár a hivatalos záróra még messze)! De udvariasak, 3 pincér is rendelkezésre áll (nincs több vendég! )és hoznak fél-adagot (mert ilyenkor nekem csak a bor "kedvéért" kell).
Nem csalódik, aki betér a belváros forgatagából a Serclibe. Már a név is találó az utca sarkán lévő vendéglőnek teli találat volt a kenyér csücsök nevet adni. Remek konyha, udvarias és közvetlen kiszolgálás várja az ide betérő vendégeket. Itt valóban vendégnek érezheti magát minden ide betérő.
Aug 24-én jártunk az étteremben, 5 fö külföldi vendég barátainkkal. A tapasztalataink kiválóak. A meleg estén kint tudtunk ülni, de igy is élveztük az élö cigányzenét, ami perfekt aláfestés volt a vacsorához. A zenészek kitünöen játszottak. A szerviz gyors és körültekintö, kedves és humoros pincérünk volt.
A választék böséges, es az adagok is. Sok a magyar specialitás, amit a vendégek nagyon értékeltek. A kiszolgálás gyors, profs-ig. Nagyon ajánljuk mindenkinek, aki egy kellemes estére vágyik!