2024. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. január 29.Ajánlom a helyet másoknak is!
Folytattuk a koktél-kalandos túránkat a pesti bulinegyedben, következő állomásunk a SEVEN volt, amelynek jelentése: HÉT jó eséllyel a VII. kerületre utal, ahol a tavaly megnyitott koktélbár található, jelesül a Wesselényi utcában. De később kiderült egy másik kapcsolódás is a Seven névhez. A beltér nagyon dizájnos, az uralkodó türkizkék színvilág nekem nagyon tetszett. A bárt a bodrogkisfaludi székhelyű Tokaj gint készítő Seven Hills Distillery lepárló álmodta és nyitotta meg itt. 250 féle italt kínálnak, amelyek közül kiemelkednek a signature koktélok. Különleges megjelenésű a szintén kék színű, kreatív elemeket tartalmazó itallap. A poharak, amelyekben az italokat kaptuk, szintén nem mindennapiak, talán mondanom sem kell, az egyik kék színű és karibi tiki stílusú volt.
Tetszett, hogy kaptunk az alkoholos italok mellé grátisz egy üveg tisztított vizet, amire mondhatnám, hogy az árakba bele is fért, ehhez képest egy ilyen gesztus a budapesti vendéglátásban ritkaságszámba megy.
A választásunk Western Sour (4100 Ft), ebben American House Blend whiskey, grapefruit, citrom és falernum szirup volt; illetve Nuore Ni (4600 Ft), ebben Nativo Autentico Overproof rum mellett trópusi ízek, narancs, passiógyümölcs, zöld kardamom került. Kötelező szervizdíj még pluszban 13%.
Nem olcsó kaland, de emlékezetes volt! 5 pont tőlem.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hotel Narád Park Mátraszentimre
Thermal Hotel Balance Lenti