Az elmúlt 25 évben itt mindig volt valami presszó, a Váci út és a Katona József utca sarkán, a felüljáró lábánál. A korábbi éveket nem tudom, mert akkor még nem Budapesten éltem. A korábbi lepattant, de késő éjjel is nyitva tartó kocsmát kikupálták, névtáblát és talán tulajdonost is cseréltek, de alapvetően egy ivó maradt továbbra is.
Télen-nyáron üldögélnek vendégek a teraszon, amit a járdából lecsippentve kanyarítottak ki, bár itt elég széles a járda, bőven el lehet férni. Párszor mi is beültünk ide már barátokkal, ha nem akartunk túl messzire elzarándokolni, és a többi hely már úgyis bezárt. Teljesen kommersz italkínálat, elfogadható, inkább olcsóbb árfekvés. Érdekes volt ide benézni délelőtt, nem sokkal a nyitás után. Egy cappuccinora és egy csokis croissant-ra (más ehető étel nem volt) ugrottam be, ezúttal a benti részbe. Elvileg kellett volna lenni hotdog-nak is a kiírás szerint, de mégsem volt. A berendezés retro, kényelmetlen műbőr székekkel. A mosdó még mindig ugyanolyan borzasztó lepattant, mint amilyen évekkel ezelőtt is volt. Szerintem nem lenne túl nagy befektetés azt is helyre pofozni. Összesen 640 Ft-ot fizettem. A kávé az éppen iható kategóriát ütötte meg, jobbat semmiképpen sem. A croissant Fornetti szint kb.