Garnéla duplázó

Shrimpy Street Food Bar BudapestShrimpy Street Food Bar Budapest a térképen

Kiváló 2020. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. október 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy igazán remek halas és tengeri herkentyűs kisvendéglő a 18. kerületben, az 50-es villamos megállójában, a Lőrinci Piac közelében, az Üllői út külső részén.
Bár magukat street food bárként határozták meg, de teljesen jól kialakított, normál asztalokkal rendelkező beltér várja a helyben étkezni szándékozó vendégeket is, 2 szinten. Van egy kis kiülős nyitott teraszuk is szabadtéren.
Lehet kiszállításra és elvitelre is rendelni.
Az étlap rövid, de változatos. 4 leves (1690-2490 Ft), 6 előétel, vegyes boxok (1690-2690 Ft), 6 féle tészta (1990-2890 Ft), kb. 10 főétel (2090-4990 Ft, a legdrágább fogás az argentin vörös rák) + köret, gyerekmenü (1390 Ft), 2 személyes hal- és grill tálak (8990-13490 Ft), burgerek (2190-2790 Ft) - mindegyikében van valami halas vagy tengeri összetevő is. Garnéla, tintahal, fekete kagyló, tőkehal, lazac, Szent Jakab kagyló, scampi, hekk, folyami rák, ostorgarnéla, tigrisrák, tengeri sügér is szerepel a kínlatban.
A berendezés fiatalos, barátságos, mediterrán halbár hangulatú, sok kék színnel, tengeri állatos-halászos dekorációkkal.
Ettem egy thai kókusztejes garnéla levest (1690 Ft), kellemesen pikáns, nagyon jól fűszerezett, kiadós adag, egész sok garnélával.
2. fogásként roston sült garnéla nyársot salátával, garnéla chips-szel, bazsalikomos-paradicsomos szósszal (2290 Ft). Egy Colával együtt 4400 Ft-ot fizettem .
Egyáltalán nem volt olajszag vagy ételszag.
Egyértelműen 5 pontos hely a számomra, ajánlom!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (30)
Shrimpy Street Food Bar Budapest - Külső képShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/italShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/italShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/italShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/italShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/italShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/italShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - MosdóShrimpy Street Food Bar Budapest - Külső képShrimpy Street Food Bar Budapest - EgyébShrimpy Street Food Bar Budapest - Étlap/itallapShrimpy Street Food Bar Budapest - BelsőShrimpy Street Food Bar Budapest - Étel/ital

Shrimpy Street Food Bar további értékelései

2021.09.11barátokkal
Isteni hal levest ettem itt és amiket ezen felül kóstoltam minden igazán ízletes volt. Friss, gusztusos. Az eredi gyümölcsös limonádé extra finom. A kiszolgálás figyelmes volt. A 18.kerultben a Szarvascsárdánál található az Üllői úton az etterem. Van egy hátsó kisebb terasza is a belső udvarban...
2020.03.06gyerekekkel
Teljesen mediterran feeling, csodás ízek amelyik bármelyik tengerparti étteremmel felvenné a versenyt
2019.06.29családjával
Nagyon hangulatos étteremben, kifogasolhatatlan gasztro élménnyel fogadnak mindig a shrimpyben :)
Castrum Hotel Székesfehérvár - Szilveszter
Castrum Hotel Székesfehérvár