A Keleti Pályaudvarnál lévő Asian Street Food egyik egysége a Shumai House. Ha belépünk és végigmegyünk a belső udvaron, ez a vendéglátó hely legbelül a jobb oldalon található. Gyakorlatilag ez volt a 10 közül az a hely, ahol a legtöbb desszertet, süteményt lehet kapni.
A sütemények ázsiai cukrászatból származnak, esélyes, hogy a kóbányai Chinatown-ból, mivel ilyen süteményeket láttam már a Dunapanda cukrászati részlegén is. Miket is találni a hűtőpultban? Japán sajtkrémes torta (1650 Ft), japán matcha sajttorta (1650 Ft), Oreos sajttorta (1650 Ft), matcha mille crepe torta (1650 Ft) japán daifuku mochiból Oreos és szójás (1950 Ft/ 4db). Megmondom őszintén, elég drágának találtam a süteményeket, és nem tudtam, hogy egyáltalán megérik-e az árukat? Azért voltak olyan kínai és japán sütemények, amik nem nyerték meg a tetszésemet. Végül megláttam a mangós vaníliás torta roll süteményt, egy piskótatekercshez hasonlatos, ami 990 Ft-ba került, így ezt választottam. Mint kiderült, ebben valójában 2 szelet volt és nemcsak 1, és így más sokkal jobban megérte. Ráadásul nagyon finom volt, a piskóta könnyű, puha, a krém pedig kiváló. Így ez egy nagyon jó vételnek bizonyult. Sajnos a kiszolgálás elég semmitmondó volt, nem igazán voltak kedvesek. Nyelvi nehézségek hiányában a süteményekről nem tudtunk beszélgetni, ajánlást sem kaphattam. A csomagolás viszont gondosnak, alaposnak bizonyult, a sütik hibátlanul kibírták a hazautat.